Kylpyhuone­remontti

Toteutamme ammattitaitoisesti kylpyhuonere­montteja Oulussa ja muualla Suomessa. Remontit tehdään asiakkaan toiveiden ja vallitsevien standardien mukaisesti.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa hoidamme myös putki- ja sähkötyöt asiakkaan niin halutessa. Voimme myös tarjota sisustussuunnittelun yhteistyökumppanimme kautta. Muista, että kylpyhuoneremonteillamme on aina takuu!

Turvallinen ja edullinen

Remonttipalvelut Ylitalo Ky toteuttaa kylpyhuoneremontit ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Kylpyhuoneremontit kannattaa jättää osaavan asiantuntijan huoleksi, koska se takaa remontin turvallisen lopputuloksen. Kosteusvauriot ovat nimittäin rakennusten yleisimpiä ongelmia, jotka ovat syntyneet yleensä huonosti tehdyn kylpyhuoneremontin takia. Teemme kylpyhuoneremontit ja vesieristykset kestävällä tavalla, jolloin asiakas voi unohtaa huolet kosteusvaurioista. Valitse meidät kylpyhuoneremontin toteuttajaksi, niin voit nukkua yösi rauhassa!

VTT-sertifikaatti märkätilojen vedeneristykseen

Remonttipalvelut Ylitalo Ky:n kaikilla asentajilla on VTT:n henkilösertifikaatit märkätilojen vedeneristykseen, mikä varmistaa erinomaisen laadun työjäljessä. Sertifikaatti on virallinen todistus osaamisesta ja se on vaatinut koulutuksen ja näyttökokeen, jossa osaaminen on osoitettu. VTT:n sertifikaatin voimassaolo vaatii myös jatkuvaa ammattitaidon ylläpitämistä.

Soita 040 500 1733 tai ota yhteyttä lomakkeella!