Turvallinen ja edullinen kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontit ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti

Ota yhteyttä ›

Muista, että kylpyhuoneremonteillamme on aina takuu!

Kylpyhuoneremontit Oulun seudulta koko Suomeen

Remonttipalvelut Ylitalo Ky toteuttaa kylpyhuoneremontit ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Turvallisen remontin ja kestävän lopputuloksen kannalta, kylpyhuoneremontit kannattaa jättää osaavan asiantuntijan huoleksi. Kosteusvauriot ovat rakennusten yleisimpiä ongelmia. Vauriot ovat syntyneet yleensä huonosti tehdyn kylpyhuoneremontin takia. Käänny siis puoleemme jos et halua murehtia kosteusvaurioista tai niiden riskeistä. Teemme kylpyhuoneremontit ja vesieristykset kestävällä tavalla, jolloin asiakas voi unohtaa huolet kosteusvaurioista.

Valitse meidät kylpyhuoneremontin toteuttajaksi, niin voit nukkua yösi rauhassa!

Ota yhteyttä
Valitse meidät ja voit nukkua yösi rauhassa

Ammattilainen takaa laadun!

Toteutamme ammattitaitoisesti kylpyhuonere­montteja Oulussa ja muualla Suomessa. Teemme remontit aina asiakkaan toiveiden ja vallitsevien standardien mukaisesti.

Mikäli tarvitse lisäksi putki- ja sähkötöihin apua. Hoidamme yhteistyökumppaneidemme kanssa myös putki- ja sähkötyöt. Tarjoamme myös sisustussuunnittelua yhteistyökumppanimme kautta.

Remonttipalvelut Ylitalo Ky:n kaikilla asentajilla on VTT:n henkilösertifikaatit märkätilojen vedeneristykseen, mikä varmistaa erinomaisen laadun työjäljessä. Sertifikaatti on virallinen todistus osaamisesta ja se on vaatinut koulutuksen ja näyttökokeen, jossa osaaminen on osoitettu. VTT:n sertifikaatin voimassaolo vaatii myös jatkuvaa ammattitaidon ylläpitämistä

Muista, että kylpyhuoneremonteillamme on aina takuu!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Pyydä tarjous Soita