Tapetoinnit ja maalaukset siististi ja edullisesti

Nopea ja edullinen vaihtoehto kohottaa huoneiden ilmettä

Ota yhteyttä ›

Ammattitaitoinen palvelu

Tapetointi ja maalaus Oulun seudulla

Remonttipalvelut Ylitalo Ky hoitaa tapetoinnit ja maalaukset siististi ja edullisesti Oulussa ja muualla Suomessa. Teemme myös maalausprojekteja tapetoinnin lisäksi. Esteenä tapetoinnille eivät ole vinot ja hieman epätasaiset seinät vaan niiden ulkonäköä saadaan parannettua sillä.

Tapetoinnin jättäminen meidän huoleksi säästää asiakkaan vaivaa ja takaa siistin lopputuloksen. Työn teettäminen ammattilaisella ei nosta kustannuksia merkittävästi itse tehtyyn tapetointiin verrattuna kotitalousvähennyksen ansiosta. Tapetointi on nopea ja edullinen vaihtoehto kohottaa huoneiden ilmettä, ja oikein tehtynä se ei ole myöskään lopullinen päätös vaan tapetit saa poistettua melko helposti. Ammattilaisella teetetyllä tapetoinnilla asiakas välttyy ongelmilta ja sotkulta. Asiantuntija osaa valita oikeat kiinnitystavat ja pystyy tapetoimaan materiaaleja säästäen.

Ota yhteyttä ›
Kauttamme myös sisustussuunnittelijan palvelut

Tapetointi antaa rajattomat vaihtoehdot

Tapetointi tuo lähes rajattomat vaihtoehdot huoneiden sisustamiseen hyvinkin edullisesti. Asiakkaamme saavat avukseen yhteistyökumppanimme sisustussuunnittelijat tarpeen vaatiessa. Suunnittelemme tapetoinnin yhdessä asiakkaan kanssa ja valitsemme oikeat kiinnitystavat ja laadukkaat materiaalit, jolloin lopputulos on kestävä ja kaunis. Tapetit pysyvät vahvasti seinässä, mutta irtoavat helposti, jos ne halutaan vaihtaa.

Maalausprojektit

Toteutamme myös maalausprojekteja asiakkaillemme. Maalaamme ammattimaisesti tasaista jälkeä laadukkailla ja kestävillä tuotteilla. Ruiskumaalaus on tehokas menetelmä myös sisätilojen maalauksessa, paneelikaton ja seinien maalaus onnistuu nopeasti ruiskuttamalla. Maalipinnan pitkäikäisestä kestävyydestä voit olla varma, kun Remonttipalvelut Ylitalo Ky on asialla.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Pyydä tarjous Soita