Korkealuokkaisia saunaremontteja

Saunan laadukkaaseen remonttiin kannattaa panostaa.

Ota yhteyttä ›

Soita tai ota yhteyttä lomakkeella!

Saunaremontit Ouluun ja koko Suomeen

Remontoimme laadukkaasti saunat Oulussa ja muualla Suomessa. Asiakkaan toiveiden mukaisesti tarvittaessa apuna voidaan käyttää yhteistyökumppanimme sisustussuunnittelijoita.

Sauna on suomalaisen kodin yksi tärkeimmistä paikoista, koska siellä rentoudutaan ja vapaudutaan stressistä. Saunan laadukkaaseen remonttiin kannattaa panostaa, koska hyväkuntoinen ja yksilöllinen sauna ei ole ainoastaan viihtyisä paikka vaan se usein nostaa merkittävästi asunnon arvoa. Me ymmärrämme saunojen tärkeän aseman suomalaisessa asunnossa, jonka vuoksi osaamme luoda asiakkaan kanssa yhdessä pitkäikäisiä ja uniikkeja ratkaisuja, joista riittää iloa pitkälle tulevaisuuteen. Käytämme saunaremonteissa korkealuokkaisia materiaaleja ja huolellisia työtapoja, jotta lopputuloksena on kestävä ja komea sauna.

Ota yhteyttä ›
Takaamme saunan eristyksien luotettavuuden

Onnistunut saunaremontti

Saunaremonttia aloitettaessa varmistetaan perustan kunto ennen kuin uusia eristeitä ryhdytään laittamaan. Asentajiemme VTT:n sertifikaatit takaavat saunan eristyksien luotettavuuden.

Saunaremonttien onnistumiseen vaikuttavat merkittävästi esimerkiksi kiukaan koko ja ilmanvaihdon toimivuus. Kiukaan koon valintaan vaikuttavat muun muassa saunan koko, kiukaan kivien määrä ja pintamateriaalit. Puukiuasta valittaessa tulee ottaa saunaremontissa huomioon hormin yhteensopivuus. Ilmanvaihdossa tulee ottaa huomioon venttiilien oikeanlainen asettelu. Muistettava on myös se, että saunassa olisi suotavaa olla räppänä tai venttiili saunan kuivattamista varten.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Pyydä tarjous Soita